Ziggo Dome

Voltekend. Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Meld u aan om als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties te ontvangen.Stichting Amsterdam Music Dome introduceerde, in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren bv, een belegging in een unieke concertlocatie, pal naast de Amsterdam ArenA: de Ziggo Dome.

De Ziggo Dome wordt een hoogwaardige muziek- en evenementenzaal, speciaal ontwikkeld voor versterkte muziek voor internationaal entertainment. Het zaalconcept luidt: ‘single purpose design, multi use’. De Heineken Music Hall bewees de kracht hiervan.

De start van de bouw van de Ziggo Dome is voorzien medio 2009. Begin 2012 is de oplevering gepland. Het gebouw wordt gebruiksklaar opgeleverd door de initiatiefnemer.

Door deel te nemen aan de obligatielening, profiteren beleggers van een aantrekkelijk rendement dat voortkomt uit de exploitatie van de Ziggo Dome. Een belegging die geheel van deze tijd is, met dezelfde initiatiefnemers en partners als de succesvolle Heineken Music Hall (Muziek Theater Amsterdam Zuidoost CV) en met nog meer zekerheden.

Gekozen is voor een obligatielening met annuïteit (Obligatielening A), waarbij, naast een rente van 9,0% per jaar, elk kwartaal een deel van de inleg wordt terugbetaald. Aan het einde van de looptijd is er derhalve geen sprake van een verkooprisico; de gehele obligatielening is al afgelost.

Als zekerheid verstrekt de initiatiefnemer een achtergestelde lening van € 5 mln. Daarnaast zorgt de initiatiefnemer ervoor dat een investeringsbijdrage van € 5 mln. als eigen vermogen voor de Stichting beschikbaar komt.

De initiatiefnemer heeft zich tevens garant gesteld voor de volledige plaatsing van de obligatielening.

Kortom, een belegging waar muziek in zit.
Prognoses

 • Prognose totaalrendement
  9,0% per jaar
 • Uitkering
  Per kwartaal
 • Verwachte looptijd
  12 jaar
 • Partner
  Black Box Real Estate BV
 • Minimale deelname
  € 60.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 10.000.000,-
 • Hypotheek
  € 30.000.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.