Wie wij zijn

Reyersen van Buuren staat garant voor kwaliteit, transparantie en service. Wij zijn trots op onze dienstverlening en vertellen u graag meer over onze geschiedenis en ons team.

Team

Het is van cruciaal belang dat u bij vastgoedbeleggingen op expertise kunt vertrouwen. Ons team heeft de kennis en ervaring die nodig is om vastgoedbeleggingen van hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Track record

Vastgoed heeft zich door de jaren bewezen als een interessante beleggingskeuze, mits risico’s goed zijn afgewogen voor een stabiel rendement. Wij vertellen u graag meer over onze resultaten en onze geschiedenis.

Toezicht

Als belegger moet u kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid en integriteit van Reyersen van Buuren. Daarom zijn we altijd transparant over toezicht en ons beloningsbeleid.

Reyersen van Buuren werd in 1980 opgericht om beleggers in Nederland de mogelijkheid te bieden om te beleggen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen.

Kwaliteit, persoonlijke service en transparante communicatie vormen het fundament van onze dienstverlening. Wilt u weten waarom wij uw vertrouwen waard zijn? Wij maken onze geschiedenis, resultaten en kwaliteitsvisie graag voor u inzichtelijk.