Onze werkwijze

Reyersen van Buuren analyseert iedere vastgoedbelegging met een kritische blik. Wij nemen u graag mee in onze werkwijze, zodat u begrijpt hoe belangrijk zorgvuldigheid voor ons is.

Als vastgoedbelegger moet u volledig kunnen vertrouwen op de kwaliteit van de fondsen waarin u investeert. Bij Reyersen van Buuren nemen we onze verantwoordelijkheden vanzelfsprekend serieus.

Wij analyseren alle potentiële vastgoedbeleggingen dan ook met een zeer kritische blik. Vastgoed dat niet de gewenste potentie heeft, wordt al vroeg in het selectieproces uitgesloten. Zo blijven alleen de meest interessante beleggingskansen over. Hiervoor brengen wij vervolgens alle kansen en risico’s in kaart – van de ligging en de onderhoudsstaat van het object tot de lokale vastgoedmarkt. Hoe dit selectieproces precies in zijn werk gaat leest u hieronder.

Hoe is ons selectieproces opgebouwd?

STAPPEN

1. Selectie van vastgoed
Onze specialisten selecteren de meest veelbelovende vastgoedproposities en letten hierbij op de balans tussen risico, waarde en rendement.

2. Due diligence
Samen met onze partners voeren wij diverse analyses uit om te bepalen of het vastgoed aan alle kwaliteitseisen voldoet.

3. Structurering fonds
Bij de structurering wordt in samenwerking met specialisten de optimale juridische en fiscale structuur bepaald alsmede een prospectus opgesteld.

4. Goedkeuring van prospectus
Het prospectus wordt, indien van toepassing, ter goedkeuring aangeboden bij de AFM.

5. Aankondiging & deelname
Wij versturen een aankondiging aan onze relaties en brengen u daarmee op de hoogte van de mogelijkheid tot deelname.

WILT U WETEN HOE HET BELEGGEN IN ZIJN WERK GAAT?

Als belegger moet u afgewogen keuzes kunnen maken. Daarom legt Reyersen van Buuren graag uit hoe beleggen in vastgoed nu precies werkt.