Gespecialiseerde partners

Wij streven naar maximale controle over vastgoedbeleggingen en hebben scherpe eisen op het gebied van kwaliteit. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde partners.

Er zijn veel factoren die invloed hebben op de kwaliteit van een vastgoedbelegging. Van de structuur van het fonds tot het (technisch) beheer – het speelt allemaal mee.

Bij Reyersen van Buuren willen we al deze facetten goed onder controle hebben. Hierbij willen wij waar nodig op de beste ondersteuning kunnen vertrouwen. Daarom werken wij samen met gespecialiseerde partners om onze expertise, mogelijkheden en toegevoegde waarde nog verder te vergroten en aan te scherpen. Zo kunnen wij u van de meest betrouwbare en transparante selectie voorzien.

Gerichte samenwerking

Reyersen van Buuren werkt graag samen met gerenommeerde partijen met dezelfde aandacht voor detail voor alle facetten:

  • Optimale structurering van vastgoedfondsen
  • Ondersteuning bij due diligence en vastgoedanalyse
  • Wetgeving en fiscaliteit van de belegging
  • Evaluatie en beheer van huur- en exploitatieovereenkomsten
  • Expertise op gebied van vastgoedontwikkeling en -financiering
  • Toekomstgericht onderhoud en vastgoedbeheer

Transparantie voor beleggers

Als belegger is het prettig om te weten dat alle aspecten van uw vastgoedbelegging goed worden verzorgd. Bij Reyersen van Buuren kunt u daar op vertrouwen. Transparante communicatie komt bij ons op de eerste plaats, ook met betrekking tot onze partners. Wij zijn altijd open over de partijen met wie wij samenwerken.

Mocht u nog vragen hebben over de partijen die bij een vastgoedproject betrokken zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord.

WILT U WETEN HOE HET BELEGGEN IN ZIJN WERK GAAT?

Als belegger moet u afgewogen keuzes kunnen maken. Daarom legt Reyersen van Buuren graag uit hoe beleggen in vastgoed nu precies werkt.