Ons team

De kwaliteit van uw vastgoedbelegging staat of valt met de kwaliteit van de betrokken partijen. Maak kennis met het team van Reyersen van Buuren en overtuig uzelf van onze expertise.

Het team achter Reyersen van Buuren

Reyersen van Buuren werd in 1980 opgericht om beleggers in Nederland de mogelijkheid te bieden om te beleggen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Kwaliteit, persoonlijke service en transparante communicatie vormen het fundament van onze dienstverlening.

Kwalitatief hoogwaardige selectie van vastgoedbeleggingen vereist ervaring, kennis en professionaliteit. Bij Reyersen van Buuren worden deze geleverd door een sterk team van specialisten, dat bovendien altijd streeft naar duurzaam en direct contact met beleggers. Wij stellen onszelf dan ook graag aan u voor.

“Traditionele waarden zoals zorgvuldigheid, transparantie en duurzaamheid zijn al 40 jaar actueel.”

Jan Willem draagt de algehele verantwoordelijkheid voor Reyersen van Buuren. Hij staat voor de kwaliteit, professionaliteit, compliance en degelijkheid, en is samen met Beerend Salomons tevens uw aanspreekpunt wanneer het gaat om uw persoonlijk vertrouwen in Reyersen van Buuren.

Jan Willem van der Kun
Algemeen directeur

“Niet alleen transparantie vind ik belangrijk, ook aan prettig en persoonlijk contact met onze relaties hecht ik veel waarde.”

Beerend brengt bij u fondsintroducties graag persoonlijk onder de aandacht. Hij staat u te woord om de kansen én risico’s van beleggingsproposities toe te lichten en uiteraard om uw vragen te beantwoorden.

Beerend Salomons
INVESTOR RELATIONS

"Een goede financiële administratie is onderdeel van het fundament van een organisatie. "

Niek is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Reyersen van Buuren.

Niek Buskens
CONTROLLER

“Op een persoonlijke manier zakendoen, dat is een devies dat bij me past. Zo bouw je aan langetermijnrelaties.”

Egbert is uw persoonlijke contactpersoon bij Reyersen van Buuren en staat u altijd graag te woord. Hij houdt zich daarnaast actief bezig met research en controle op projecten.

Egbert Knoef
SERVICEDESK EN RESEARCH

"Vriendelijk, correct en efficiënt: of ik mij daarin herken? Het is juist van belang dat onze relaties mij daarin herkennen."

Lisette is verantwoordelijk voor het secretariaat en ondersteunt de administratie. Ze verbindt u door met de juiste persoon voor de kwestie waarvoor u belt. Ook regelt zij de facilitaire zaken en beheert ze het archief.

Lisette Vriend
OFFICEMANAGER

Raad van advies

Alan Henrich

WILT U WETEN HOE HET BELEGGEN IN ZIJN WERK GAAT?

Als belegger moet u afgewogen keuzes kunnen maken. Daarom legt Reyersen van Buuren graag uit hoe beleggen in vastgoed nu precies werkt.