Ons team

De kwaliteit van uw vastgoedbelegging staat of valt met de kwaliteit van de betrokken partijen. Maak kennis met het team van Reyersen van Buuren en overtuig uzelf van onze expertise.

Het team achter Reyersen van Buuren

Reyersen van Buuren werd in 1980 opgericht om beleggers in Nederland de mogelijkheid te bieden om te beleggen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Kwaliteit, persoonlijke service en transparante communicatie vormen het fundament van onze dienstverlening.

Kwalitatief hoogwaardige selectie van vastgoedbeleggingen vereist ervaring, kennis en professionaliteit. Bij Reyersen van Buuren worden deze geleverd door een sterk team van specialisten, dat bovendien altijd streeft naar duurzaam en direct contact met beleggers. Wij stellen onszelf dan ook graag aan u voor.

“Traditionele waarden zoals zorgvuldigheid, transparantie en duurzaamheid zijn al 40 jaar actueel.”

Jan Willem draagt de algehele verantwoordelijkheid voor Reyersen van Buuren. Hij staat voor de kwaliteit, professionaliteit, compliance en degelijkheid, en is samen met Daan Wildschut tevens uw aanspreekpunt wanneer het gaat om uw persoonlijk vertrouwen in Reyersen van Buuren.

Jan Willem van der Kun
Algemeen directeur

“Onze analyse en selectiecriteria zijn het resultaat van 40 jaar ervaring. Ik hanteer ze, maar de totstandkoming van projecten is een teaminspanning.”

Daan selecteert, analyseert en controleert de aangeboden vastgoedbeleggingen. Strenge selectiecriteria en hoge kwaliteitsnormen zijn de standaard. Draagt een project het keurmerk van Reyersen van Buuren, dan weet u dat het uw aandacht waard is. Hij houdt zich voorts bezig met commerciële zaken.

Daan Wildschut
Projectanalyse en -selectie

"Een goede financiële administratie is onderdeel van het fundament van een organisatie. Zeker voor een beleggingsonderneming die onder toezicht staat van de AFM en DNB."

Niek is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Reyersen van Buuren.

Niek Buskens
CONTROLLER

“Financiële cijfers alleen vertellen niet de gehele waarheid. Daarvoor zijn ook gedragsregels en afspraken nodig – en mensen en organisaties die ze naleven."

Karel ziet toe op de naleving van wet- en regelgeving binnen de organisatie.

Karel Vogel
DIRECTEUR COMPLIANCE

“Op een persoonlijke manier zakendoen, dat is een devies dat bij me past. Zo bouw je aan langetermijnrelaties.”

Egbert is uw persoonlijke contactpersoon bij Reyersen van Buuren en staat u altijd graag te woord. Hij houdt zich daarnaast actief bezig met research en controle op projecten.

Egbert Knoef
SERVICEDESK EN RESEARCH

“Niet alleen transparantie vind ik belangrijk, ook aan prettig en persoonlijk contact met onze relaties hecht ik veel waarde.”

Max brengt bij u fondsintroducties graag persoonlijk onder de aandacht. Hij staat u te woord om de kansen én risico’s van beleggingsproposities toe te lichten en uiteraard om uw vragen te beantwoorden.

Max Marland
INVESTOR RELATIONS

"Vriendelijk, correct en efficiënt: of ik mij daarin herken? Het is juist van belang dat onze relaties mij daarin herkennen."

Desirée is verantwoordelijk voor het secretariaat en ondersteunt de administratie. Ze verbindt u door met de juiste persoon voor de kwestie waarvoor u belt. Ook regelt zij de facilitaire zaken en beheert ze het archief.

Desirée van den Bos
OFFICEMANAGER

Raad van advies

Ruud Bom
Alan Henrich

WILT U WETEN HOE HET BELEGGEN IN ZIJN WERK GAAT?

Als belegger moet u afgewogen keuzes kunnen maken. Daarom legt Reyersen van Buuren graag uit hoe beleggen in vastgoed nu precies werkt.