Ons team

De kwaliteit van uw vastgoedbelegging staat of valt met de kwaliteit van de betrokken partijen. Maak kennis met het team van Reyersen van Buuren en overtuig uzelf van onze expertise.

Het team achter Reyersen van Buuren

Reyersen van Buuren werd in 1980 opgericht om beleggers in Nederland de mogelijkheid te bieden om te beleggen in niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen. Kwaliteit, persoonlijke service en transparante communicatie vormen het fundament van onze dienstverlening.

Kwalitatief hoogwaardige selectie van vastgoedbeleggingen vereist ervaring, kennis en professionaliteit. Bij Reyersen van Buuren worden deze geleverd door een sterk team van specialisten, dat bovendien altijd streeft naar duurzaam en direct contact met beleggers. Wij stellen onszelf dan ook graag aan u voor.

Jan Willem van der Kun

Algemeen directeur

“Traditionele waarden zoals zorgvuldigheid, transparantie en duurzaamheid zijn al 35 jaar actueel.”

Jan Willem draagt de algehele verantwoordelijkheid voor Reyersen van Buuren. Hij staat voor de kwaliteit, professionaliteit, compliance en degelijkheid, en is samen met Daan Wildschut tevens uw aanspreekpunt wanneer het gaat om uw persoonlijk vertrouwen in Reyersen van Buuren.

Daan Wildschut

Projectanalyse en -selectie

“Onze analyse en selectiecriteria zijn het resultaat van 35 jaar ervaring. Ik hanteer ze, maar de totstandkoming van projecten is een teaminspanning.”

Daan selecteert, analyseert en controleert de aangeboden vastgoedbeleggingen. Strenge selectiecriteria en hoge kwaliteitsnormen zijn de standaard. Draagt een project het keurmerk van Reyersen van Buuren, dan weet u dat het uw aandacht waard is. Hij houdt zich voorts bezig met commerciële zaken.

Karel Vogel

Directeur compliance
Arie-van-Essen

Arie van Essen

Investor relations

“Niet alleen transparantie vind ik belangrijk, ook aan prettig en persoonlijk contact met onze relaties hecht ik veel waarde.”

Egbert Knoef

Servicedesk en research

“Op een persoonlijke manier zakendoen, dat is een devies dat bij me past. Zo bouw je aan langetermijnrelaties.”

Egbert is uw persoonlijke contactpersoon bij Reyersen van Buuren en staat u altijd graag te woord. Hij houdt zich daarnaast actief bezig met research en controle op projecten.

Niek Buskens

Controller

“Financiële cijfers alleen spreken nooit de waarheid. Daarvoor zijn gedragsregels en afspraken nodig – en mensen en organisaties die ze naleven. Zoals de AFM.”

Niek is verantwoordelijk voor de financiële administratie van Reyersen van Buuren. Als compliance officer ziet hij toe op de naleving van wet- en regelgeving binnen de organisatie.

WILT U WETEN HOE HET BELEGGEN IN ZIJN WERK GAAT?

Als belegger moet u afgewogen keuzes kunnen maken. Daarom legt Reyersen van Buuren graag uit hoe beleggen in vastgoed nu precies werkt.