Vastgoed CV APF XX

Voltekend. Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Meld u aan om als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties te ontvangen.

In Amsterdam ligt in het verlengde van de Zuidas langs de A10 en de A4 kantorenpark Rieker Business Park. Het Rieker Business Park vormt één van de landmarks van Amsterdam, door zijn prominente ligging naast Rijksweg A4 en ingeklemd tussen Amsterdam en Schiphol.

Er zijn dan ook diverse grote internationale organisaties zoals Atradius, PwC, ACN, Monsterboard en Brunel in het gebied gevestigd net als het luxe vier-sterren design hotel Artemis. Het gebied ondergaat momenteel een transitie van monofunctioneel kantorengebied naar multifunctioneel gebied door de toevoeging van woningbouw en bijbehorende voorzieningen.

Vastgoed CV APF XX heeft op Rieker Business Park het Tiara-kantoorgebouw met ondergelegen parkeergarage verworven tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden en huurwaardepotentie die naar verwachting over zeven jaar kan worden benut.

Prognoses

 • Prognose totaalrendement
  13,5% per jaar
 • Uitkering
  Per kwartaal
 • Verwachte looptijd
  7 jaar
 • Partner
  APF International BV
 • Minimale deelname
  € 250.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 11.350.000,-
 • Hypotheek
  € 13.000.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op
Wij vertellen u graag meer

+31 (0)20 643 83 81 info@reyersen.nl

Hoe kunt u deelnemen aan een vastgoedfonds?

STAPPEN

1. Aanmelden bij Reyersen
Wanneer u zich aanmeldt bij Reyersen van Buuren dan kunt u aangeven of u informatie per post en/of per e-mail wenst te ontvangen.

2. Aankondiging
Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u geheel vrijblijvend de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties.

3. Beleggingsbrochure
Als een vastgoedfonds u aanspreekt kunt u de bijbehorende beleggingsbrochure kosteloos en vrijblijvend bij ons aanvragen.

4. Prospectus
Voor ieder vastgoedfonds wordt een gedetailleerd prospectus beschikbaar gesteld en gepubliceerd.

5. Deelname aan belegging
Wanneer u overtuigd bent van de kwaliteit van een vastgoedbelegging, dan kunt u deelnemen door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen.