Opportunityfonds APF I BV

Dit is fonds is afgerond. Op de hoogte blijven van nieuwe beleggingskansen?

Meld u aan en ontvang als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties

Aan de snelweg A2 ligt in Utrecht tegenover winkelcentrum ‘The Wall’ bedrijventerrein Lage Weide. Een van de meest in het oog springende objecten aldaar is het Vitens-complex.

Het Vitens-complex bestaat uit drie gebouwen. Het hoofdgebouw (A) telt twaalf verdiepingen en is met zijn glazen voorgevel een opvallende verschijning langs de snelweg. Naast het hoofdgebouw ligt het vier verdiepingen tellende Laboratorium, alsmede het kleinere bijgebouw.

Hoewel het complex technisch in goede staat verkeert, zijn er investeringen nodig om de volledige potentie van de gebouwen te benutten.

Opportunityfonds APF I BV werd in een beperkte kring van beleggers aangeboden. De fondsinvestering bedraagt € 8.400.000 en wordt volledig gefinancierd met eigen vermogen (beleggerskapitaal), verdeeld onder 42 aandelen van € 200.000.

De minimale deelname bedroeg vijf aandelen (€ 1.000.000). Hiermee wordt een aanmerkelijk belang verkregen in Opportunityfonds APF I BV, waardoor deelnemingsvrijstelling van toepassing is voor deelnemende vennootschappen.

Gerealiseerd

 • Gerealiseerd totaalrendement
  24,0% per jaar
 • Gerealiseerde looptijd
  3
 • Partner
  APF International BV
 • Minimale deelname
  € 1.000.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 8.400.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op
Wij vertellen u graag meer

+31 (0)20 643 83 81 info@reyersen.nl

Hoe kunt u deelnemen aan een vastgoedfonds?

STAPPEN

1. Aanmelden bij Reyersen
Wanneer u zich aanmeldt bij Reyersen van Buuren dan kunt u aangeven of u informatie per post en/of per e-mail wenst te ontvangen.

2. Aankondiging
Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u geheel vrijblijvend de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties.

3. Beleggingsbrochure
Als een vastgoedfonds u aanspreekt kunt u de bijbehorende beleggingsbrochure kosteloos en vrijblijvend bij ons aanvragen.

4. Prospectus
Voor ieder vastgoedfonds wordt een gedetailleerd prospectus beschikbaar gesteld en gepubliceerd.

5. Deelname aan belegging
Wanneer u overtuigd bent van de kwaliteit van een vastgoedbelegging, dan kunt u deelnemen door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen.