Onze partners

APF International BV

APF International is een ervaren investment manager. Zij beheert private en institutionele vastgoedfondsen in Europa met een totale waarde van circa € 1,2 miljard. 

In de eerste jaren na oprichting heeft APF met name private vastgoedfondsen geïnitieerd, sinds 2008 hebben de investment management activiteiten, op basis van mandaten van buitenlandse investeerders, een vlucht genomen en acteert APF steeds vaker als co-investeerder in vastgoed met een opportunistisch karakter.

APF wordt gezien als een betrouwbare en loyale partner die niet enkel vanaf de zijlijn meedenkt maar juist actief betrokken is en blijft gedurende het gehele traject. Relaties omschrijven APF dan ook als creatief, ondernemend, betrouwbaar en pragmatisch.

De beleggers erkennen de jarenlange internationale ervaring van de initiatiefnemers van APF, met hun lange staat van dienst bij vooraanstaande marktpartijen. En herkennen de vooruitstrevende visie en betrokkenheid. Zo is APF International geworden wat het nu is: een toegewijd fondsenbeheerder en proactief investment manager.

Martijn J.G. Windels (links, 1978) is sinds 2008 jaar werkzaam bij APF International en is sinds 2013 toegetreden tot de directie van APF. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de acquisitie van investeringen in beleggings-, (her)ontwikkelingsobjecten. Daarnaast is Martijn medeverantwoordelijk voor het investment management van een aantal fondsen in de beleggingsportefeuille. Voor zijn functie bij APF International was hij werkzaam bij CB Richard Ellis.

Mr. Wiggert A.C. Karreman (rechts, 1976) is sinds 2006 werkzaam bij APF International. Als Managing Director houdt hij zich naast investment management voornamelijk bezig met de organisatie, financiën en juridische structurering van APF International en de onder haar management staande fondsen en joint ventures. Voorheen werkt hij als fiscaal jurist bij Arthur Andersen en haar rechtsopvolger in Nederland, Deloitte Belastingadviseurs B.V., met als belangrijkste specialisatie het structureren van (internationale) vastgoedfondsen.

Bart G.J. Scholten (midden, 1980) is zijn carrière begonnen als fiscalist op de vastgoedpraktijk van PwC, vanuit waar hij een aantal jaar later de overstap heeft gemaakt naar het Capital Markets team van JLL. Aansluitend heeft hij bijna vijf jaar gewerkt voor investment management organisatie PingProperties, waar hij de laatste periode werkzaam was als CIO. In 2014 is hij gaan werken bij APF International. Per januari 2018 is Bart toegetreden tot de directie.