Vastgoed CV APF XV (plaatsing in beperkte kring)

Dit is fonds is afgerond. Op de hoogte blijven van nieuwe beleggingskansen?

Meld u aan en ontvang als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroductiesIn Amsterdam Zuidoost ontwikkelt het centrumgebied zich tot een grootstedelijk kerngebied met een mix van kantoor-, hotel- en multipurposefaciliteiten, zoals de Heineken Music Hall, de Amsterdam ArenA en de sinds medio 2012 geopende Ziggo Dome. Een uitstekende locatie vanwege de voorzieningen in het gebied en de aanwezigheid van een volwaardig trein- en metrostation.

Tegenover de Amsterdam ArenA en naast het entreegebouw van de Ziggo Dome is het kantoorgebouw “The New Loft Office” gesitueerd. Het heeft een bijzondere uitstraling en innovatieve toepassingen op het gebied van duurzaamheid. Het gebouw is in het eerste kwartaal 2012 opgeleverd en volledig, langjarig verhuurd aan Beiersdorf, Grant Thornton, Black Box Operations, National Geographic Channel en The Fruitlounge Ventures. 

APF International heeft dit multifunctionele en zeer goed gelegen gebouw geselecteerd voor Vastgoed CV APF XV en heeft hiermee, in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren bv, een beperkte groep beleggers de mogelijkheid geboden te beleggen in een nieuw, voor tien jaar volledig verhuurd, kantoorgebouw.

 
Gerealiseerd

 • Gerealiseerd totaalrendement
  21,5% per jaar
 • Gerealiseerde looptijd
  2 jaar, 3 maanden
 • Partner
  APF International BV
 • Minimale deelname
  € 250.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 6.650.000,-
 • Hypotheek
  € 9.320.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.