Parking Fund Nederland V

Voltekend. Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Meld u aan om als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties te ontvangen.

Parking Fund Nederland V zal beleggen in een drietal openbare parkeergarages in Nederland. De nieuwe, nog op te leveren openbare parkeergarage Amstelstation, gelegen naast het Amstelstation aan het Julianaplein te Amsterdam, de nieuwe, nog op te leveren openbare parkeergarage Fenix, gelegen aan de Veerlaan te Rotterdam (naast de Wilhelminapier) en de bestaande ondergrondse openbare parkeergarage Malieveld aan de Koningskade in Den Haag.

De bestaande parkeergarage in Den Haag is thans verhuurd aan APCOA, de grootste parkeerexploitant in Europa, en zal vanaf 1 januari 2021 voor 25 jaar worden verhuurd aan Q-Park. De parkeergarages in Amsterdam en Rotterdam worden vanaf oplevering, respectievelijk naar verwachting december 2017 en augustus 2018, zeer langjarig (15 en 20 jaar) verhuurd aan Q-Park. Q-Park is een internationale off-street parkeeronderneming, gericht op hoogwaardige parkeerdienstverlening in gebouwde parkeervoorzieningen en parkeerterreinen op strategische locaties. Q-Park is in diverse Europese landen marktleider.

Parking Fund Nederland V is het vijfde parkeergaragefonds voor particuliere beleggers dat Holland Immo Group in samenwerking met Reyersen van Buuren introduceert. Hiermee wordt vervolg gegeven aan het succes van de vier eerder opgerichte parkeergaragefondsen die alle zeer veel belangstelling kenden en ten minste volgens prognose renderen.

Prognoses

 • Prognose totaalrendement
  9,2% per jaar
 • Uitkering
  Per kwartaal
 • Verwachte looptijd
  7-10 jaar
 • Partner
  Holland Immo Group
 • Minimale deelname
  € 10.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 12.110.000,-
 • Hypotheek
  € 10.500.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

 • Nieuwe parkeergarages in Amsterdam en Rotterdam
 • Bestaande parkeergarage in Den Haag
 • Respectievelijk 15, 20 en 30 jaar verhuurd
 • Hypotheekrente voor 7 jaar gefixeerd

Neem vrijblijvend contact met ons op
Wij vertellen u graag meer

+31 (0)20 643 83 81 info@reyersen.nl

Hoe is ons selectieproces opgebouwd?

STAPPEN

1. Selectie van vastgoed
Onze specialisten selecteren de meest veelbelovende vastgoedproposities en letten hierbij op de balans tussen risico, waarde en rendement.

2. Due diligence
Samen met onze partners voeren wij diverse analyses uit om te bepalen of het vastgoed aan alle kwaliteitseisen voldoet.

3. Structurering fonds
Bij de structurering wordt in samenwerking met specialisten de optimale juridische en fiscale structuur bepaald alsmede een prospectus opgesteld.

4. Goedkeuring van prospectus
Het prospectus wordt, indien van toepassing, ter goedkeuring aangeboden bij de AFM.

5. Aankondiging & deelname
Wij versturen een aankondiging aan onze relaties en brengen u daarmee op de hoogte van de mogelijkheid tot deelname.