Onze partners

Reyersen van Buuren streeft ernaar om alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van vastgoedbeleggingen onder controle te hebben. Wij werken dan ook samen met diverse gerenommeerde partners om de kwaliteit van onze selectie op het hoogst mogelijke niveau te kunnen houden. Benieuwd met wie wij samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze partners.

Holland Immo Group

Holland Immo Group (HIG) initieert besloten vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. HIG is in 2001 opgericht en heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen. HIG en Adviesgroep Reyersen van Buuren zijn medio 2012 een samenwerking aangegaan voor de plaatsing van beleggingsfondsen in parkeervastgoed.

HIG heeft in totaal voor circa 700 miljoen euro aan fondsen opgezet, verdeeld over 22 fondsen. Zes fondsen, ter waarde van in totaal circa 100 miljoen euro, zijn in de jaren 2006 en 2007 succesvol afgewikkeld tegen aantrekkelijke beleggingsrendementen, variërend van ruim 7% tot 23,5% op jaarbasis. HIG heeft thans voor circa 600 miljoen euro vastgoed onder beheer.

Holland Immo Group heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het kader van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Holland Immo Group en haar fondsen vallen daardoor onder doorlopend toezicht van de AFM.

mr. M. Kühl, directievoorzitter, werkte ruim tien jaar als belastingadviseur bij Arthur Andersen. Specialisatie in de onroerend goed transactiepraktijk binnen de Real Estate Services Groep van Arthur Andersen alsmede specialist in beursgangen en bedrijfsovernames. Doceerde in het opleidingstraject binnen de Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen.

Bij Holland Immo Group BV is de heer Kühl als bestuurder verantwoordelijk voor investeringsanalyses en vastgoedfinanciering alsmede fondsstructurering. Daarnaast neemt hij zitting in het bestuur van Holland Immo Group Beheer BV. Tenslotte is de heer Kühl bestuurslid en vice-voorzitter van de branchevereniging voor aanbieders van vastgoedbeleggingsproducten (FORUMVAST Belangenvereniging Aanbieders Vastgoedbeleggingsproducten) en was lid van de Raad van Advies van de inmiddels opgeheven Stichting Transparantie Vastgoedfondsen (STV). 

mr. T. Kühl, directeur, werkte ruim tien jaar als belastingadviseur, waaronder de laatste jaren bij Ernst & Young in de internationale belastingpraktijk en als regiocoördinator van de Onroerend Goed Groep in Eindhoven. Bij Holland Immo Group BV is de heer Kühl als bestuurder verantwoordelijk voor het financiële en operationele fondsbeheer. Daarnaast neemt hij zitting in het bestuur van Holland Immo Group Beheer BV, gevestigd te Eindhoven.

Naast de heren M. Kühl en T. Kühl wordt het managementteam van Holland Immo Group BV aangevuld door de heer L.M. Antonis. 

L.M. Antonis was ruim zeventien jaar verbonden aan Janssen & Tempelaars Groep BV, gevestigd te Eindhoven (thans onderdeel van Cantos – Malherbe BV, zijnde een dochtermaatschappij van ING Groep), een gerenommeerde organisatie op het gebied van assurantiën en financiële planning in Zuid-Nederland, waarvan de laatste tien jaar als directeur-aandeelhouder. Bij Holland Immo Group BV is de heer Antonis verantwoordelijk voor investor relations.