Parking Fund Nederland III

Voltekend. Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Meld u aan om als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties te ontvangen.

Beleggen in openbare parkeergarages was in Nederland tot het recente verleden voornamelijk voorbehouden aan institutionele beleggers zoals pensioenfondsen. De zeer langlopende huurovereenkomsten en stabiele kasstromen maken parkeergarages echter ook voor veel particuliere beleggers tot een interessante aanvulling in een beleggingsportefeuille.

Parking Fund Nederland III zal beleggen in een op 2 juni 2014 nieuw op te leveren openbare parkeergarage met 700 parkeerplaatsen naast het Zaans Medisch Centrum te Zaandam. De parkeergarage vervangt het huidige parkeerterrein dat plaats moet maken voor de vervangende nieuwbouw van het ziekenhuis en de Zorgboulevard Zaandam. De bouw van de parkeergarage is eind 2013 gestart.

Parking Fund Nederland III sluit een nieuw 30-jarig huurcontract met Parking + Protection. Deze organisatie is onderdeel van de TKH Group die zich garant stelt voor de nakoming van alle verplichtingen uit de huurovereenkomst met Parking + Protection.

Parking Fund Nederland III is het derde parkeergaragefonds voor particuliere beleggers dat Holland Immo Group in samenwerking met Adviesgroep Reyersen van Buuren introduceert. Hiermee wordt vervolg gegeven aan het succes van het eind 2012 opgerichte Parking Fund Nederland I en het op 31 oktober 2013 opgerichte Parking Fund II, die veel belangstelling kenden en volgens prognose renderen.

Prognoses

 • Prognose totaalrendement
  10,3% per jaar
 • Uitkering
  Per kwartaal
 • Verwachte looptijd
  7-10 jaar
 • Partner
  Holland Immo Group
 • Minimale deelname
  € 10.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 3.630.000,-
 • Hypotheek
  € 5.000.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.