Hofstede Vastgoedfonds

Voltekend. Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Meld u aan om als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties te ontvangen.

Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften. Wijkwinkelcentra met supermarkten hebben dan ook een spilfunctie in dorpen, wijken en steden.

Hofstede Vastgoedfonds zal beleggen in twee wijkwinkelcentra met onder meer drie langjarige supermarkthuurovereenkomsten. De eerste belegging betreft een gerenoveerd winkelcentrum (2012) in Lisse met een Jumbo-supermarkt, een Dirk-supermarkt en diverse dagwinkels zoals een keurslager, bakker en drogist.

Daarnaast zal het fonds beleggen in een winkelcentrum in Raalte (1998) met een Jumbo-supermarkt en enkele dagwinkels, zoals een bakker en bloemist. Jumbo heeft aangegeven, na een eerdere uitbreiding in 2010, opnieuw te willen uitbreiden met circa 300-350 m² in Raalte.
77% van de huuropbrengst van Hofstede Vastgoedfonds wordt opgebracht door landelijke ketens.

Hofstede Vastgoedfonds is het 16e supermarktgerelateerde vastgoedfonds dat Sectie5 Investments, in samenwerking met Reyersen van Buuren, introduceert. Met de lopende supermarktfondsen worden uitstekende rendementen behaald.

Prognoses

 • Prognose totaalrendement
  10,4% per jaar
 • Uitkering
  Per kwartaal
 • Verwachte looptijd
  5-10 jaar
 • Partner
  Sectie5 Investments NV
 • Minimale deelname
  € 10.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 6.840.000,-
 • Hypotheek
  € 10.500.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

 • Jumbo-supermarkt, Dirk-supermarkt en enkele dagwinkels in Lisse
 • Jumbo-supermarkt en enkele dagwinkels in Raalte
 • Een negenjarige en een tienjarige huurovereenkomst met Jumbo
 • Een vijftienjarige huurovereenkomst met Dirk (met break-optie in 2026)
Jan Willem van der Kun
ALGEMEEN DIRECTEUR

‘Hofstede Vastgoedfonds is alweer het 16e supermarktgerelateerde vastgoedfonds dat Sectie5 Investments in samenwerking met Reyersen van Buuren introduceert. Hofstede heeft alles in zich om net als zijn voorgangers een succes te worden: wijkwinkelcentra in goede verzorgingsgebieden met als hoofdhuurders landelijk opererende supermarktketens die zich langjarig hebben gecommitteerd voor deze locaties.’

Risicofactoren
De waarde van uw belegging kan fluctueren. Aan het beleggen in onroerend goed, waaronder dit fonds, zijn risico’s verbonden, zoals verhuur- en exploitatierisico, rente- en financieringsrisico, marktwaarderisico, risico van beperkte spreiding in beleggingen, onderhoudsaspecten, milieurisico’s, politieke risico’s, inflatierisico, objectgerelateerde risico’s en risico van beperkte verhandelbaarheid. Het zich realiseren van bedoelde risico’s kan een nadelige invloed hebben op het geprognosticeerde rendement. De prognoses vormen derhalve geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten. Beleggers dienen zich te realiseren dat er een mogelijkheid is dat zij minder terugkrijgen dan zij hebben ingelegd. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Emissievergoeding
De emissievergoeding wordt niet opgenomen in de berekening van het verwachte rendement. De uiteindelijk begunstigde van de emissievergoeding is Adviesgroep Reyersen van Buuren bv voor de begeleiding bij het plaatsen van de participaties in Hofstede Vastgoedfonds.

Neem vrijblijvend contact met ons op
Wij vertellen u graag meer

+31 (0)20 643 83 81 info@reyersen.nl

Hoe kunt u deelnemen aan dit fonds?

STAPPEN

1. Informatie opvragen
Vraag vrijblijvend de beleggingsbrochure met het prospectus en het inschrijfformulier per post en/of e-mail op.

2. Documentatie lezen
In het prospectus staan alle kenmerken, kosten en risico’s van het fonds vermeld. Belt u ons gerust als u vragen heeft.

3. Inschrijfformulier
Indien u besluit deel te nemen, vul dan het inschrijfformulier in en onderteken het. Maak tevens een kopie van uw geldige legitimatiebewijs.

4. Inscannen (optioneel)
Scan het inschrijfformulier en de kopie van uw legitimatiebewijs in (of maak een foto met uw smartphone) en e-mail deze naar de fondsaanbieder. De volgorde van binnenkomst van de inschrijfformulieren is namelijk bepalend voor de toewijzing.

5. Opsturen
Stuur (na toezending per mail) het inschrijfformulier tezamen met de kopie van uw legitimatiebewijs per post op in de meegeleverde retourenvelop (postzegel niet nodig).

6. Bevestiging
U ontvangt, doorgaans binnen enkele dagen, bericht met daarin vermeld de ontvangstbevestiging van uw inschrijving, de toewijzing van uw deelname alsmede een betalingsinstructie. Na ontvangst van uw betaling en oprichting van het fonds ontvangt u een bevestiging van uw deelname.