Onze partners

Reyersen van Buuren streeft ernaar om alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van vastgoedbeleggingen onder controle te hebben. Wij werken dan ook samen met diverse gerenommeerde partners om de kwaliteit van onze selectie op het hoogst mogelijke niveau te kunnen houden. Benieuwd met wie wij samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze partners.

Sectie5 Investments NV

Sectie5 Investments NV structureert hoog renderende vastgoedbeleggingsfondsen, met name in winkels, met een gematigd risicoprofiel voor particuliere beleggers. Direct contact en maatwerk spelen een belangrijke rol. Sectie5 selecteert kwaliteitsgebouwen op goede locaties, met solvabele huurders en een lange gemiddelde duur van de huurovereenkomsten.

Door een uitgebreid netwerk en relevante ervaring zijn in het verleden uitstekende rendementen behaald. Daarnaast slaagt Sectie5 er voortdurend in om de juiste dynamiek te vinden tussen nieuwe acquisities, waardemaximalisatie door effectief vastgoedmanagement en het optimale verkoopmoment.

Drs. Jeroen H. van Valen heeft ruime ervaring in het initiëren, plaatsen en managen van portefeuilles commercieel onroerend goed. Als afgestudeerd financieel bedrijfskundige aan de Vrije Universiteit te Amsterdam was hij als directeur-eigenaar van Bleijenburg Vastgoed Management betrokken bij de oprichting en het management van diverse closed-end funds. Van oktober 2002 tot juli 2007 was Jeroen verbonden aan de Akron Group, vanaf juli 2005 als managing director van fondsenaanbieder Akron Vastgoed Nederland.

Drs. Gerben J.M. Vreugdenhil RA studeerde bedrijfseconomie en postdoctoraal accountancy aan de Katholieke Universiteit Brabant. Hij werkte bij Arthur Andersen, Buhrmann-Tetterode en PricewaterhouseCoopers. Nadien trad hij op als CFO van twee beursgenoteerde bedrijven, ADP en Syngenta. Van 1998 tot en met maart 2003 vervulde Gerben een positie als commissaris bij Akron Investment. Met ingang van april 2005 tot ultimo 2007 opereerde hij als CFO van zowel Akron Management West als Akron Vastgoed Nederland.

Drs. Bart U. Bearda Bakker studeerde aan de Hanzehogeschool Groningen en aan de Universiteit Nyenrode. Na een loopbaan in het bankwezen bij Fortis Bank, Westland Utrecht Hypotheekbank en ING Real Estate trad hij in 2004 in dienst bij de Akron Group, eerst als Investment Manager en vanaf 2006 tot eind 2007 als Managing Director van Akron Management West. In deze rol vertegenwoordigde hij de belangen van diverse institutionele investeerders en was hij o.a. verantwoordelijk voor de aankoop van het prestigieuze winkelcentrum Magna Plaza in Amsterdam.