Vastgoed CV APF IX (plaatsing in beperkte kring)

Dit is fonds is afgerond. Op de hoogte blijven van nieuwe beleggingskansen?

Meld u aan en ontvang als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroductiesDe voormalige Maple Leaf-fabriek te Overamstel in Amsterdam is de afgelopen vier jaar succesvol getransformeerd tot een bedrijfsverzamelgebouw voor gebruikers uit de creatieve industrie. Het complex is nu een wereld op zich. Alle lagen van de creatieve industrie zijn er vertegenwoordigd: kleine zelfstandigen op het gebied van multimedia en ontwerp, gerenommeerde (middel)grote reclamebureaus en industrial designers, maar ook theater- en dansgezelschappen en een radiozender (Q-music). Behoudens zeer beperkte frictieleegstand is het project volledig verhuurd. Er zijn voor sommige gebouwen zelfs wachtlijsten.

De Kauwgomballenfabriek won in 2008 de Geurt Brinkgreve-bokaal, de prijs voor het beste renovatie- of herontwikkelingsproject.

Lingotto Vastgoedontwikkeling B.V. (Lingotto) is verantwoordelijk voor de transformatie. Zij heeft het voormalige Maple Leaf-complex in juni 2006 gekocht. Lingotto heeft de herontwikkeling destijds met een hypothecaire lening en eigen vermogen gefinancierd.

Haar taak als ontwikkelaar zit er op. Derhalve wilde zij een deel van haar eigendom verkopen. Hiertoe werd De Kauwgomballenfabriek ondergebracht in Vastgoed CV APF IX, waarna een deel van de participaties is doorgeplaatst.
Gerealiseerd

 • Gerealiseerd totaalrendement
  41,5% per jaar
 • Gerealiseerde looptijd
  8,5 jaar
 • Partner
  APF International BV
 • Minimale deelname
  € 250.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 7.700.000,-
 • Hypotheek
  € 17.786.780,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.