Quares Retail Fund (derde emissie; plaatsing in beperkte kring)

Dit is fonds is afgerond. Op de hoogte blijven van nieuwe beleggingskansen?

Meld u aan en ontvang als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroductiesDeelname in het Belgische Quares Retail Fund is nu ook mogelijk voor Nederlandse beleggers. Dit besloten vastgoedfonds investeert in nieuw en recent gerenoveerd winkelvastgoed. Om de succesvolle groei te ondersteunen, volgt nu een derde emissie.

Quares Retail Fund is een potentieel hoogrenderend fonds met een beoogd rendement van 14 à 16%* (IRR). Het werd opgericht in 2007 en heeft reeds zeven winkelpanden in economisch belangrijke regio’s in België in haar portefeuille opgenomen.
Wij bieden u de mogelijkheid in beperkte kring deel te nemen in de derde emissie van dit winkelfonds. Bij deze emissie worden 210 aandelen à € 11.850 uitgegeven. De opbrengst uit deze emissie zal worden aangewend voor de aankoop van bestaande en de bouw van nieuwe winkelpanden.

De beheerder van het fonds (Quares Fund Management nv) zal zorgdragen voor de begeleiding van het nieuw te ontwikkelen vastgoed.
De nieuwbouw uit projectontwikkeling wordt pas opgenomen in de portefeuille van Quares Retail Fund als hiervoor vaste aannemingsprijzen zijn overeengekomen en deze volledig is vergund en verhuurd.
Gerealiseerd

 • Gerealiseerd totaalrendement
  7,4% per jaar
 • Gerealiseerde looptijd
  5 jaar, 5 maanden
 • Partner
  Quares REIM Retail
 • Minimale deelname
  € 118.500,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 2.488.500,-
 • Hypotheek
  € 0,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.