Maatschap €-stone Sea Flower MirafloresMaatschap €-stone Sea Flower Miraflores wordt opgericht met het doel te investeren in het woningproject Sea Flower Miraflores. Het project bestaat uit 270 nieuw te bouwen (koop)appartementen die onderdeel zullen zijn van de urbanisatie Miraflores bij Marbella. De appartementen zijn verdeeld over 12 verschillende gebouwen, gelegen aan de prachtige golfbaan Miraflores Golf aan de Costa del Sol in Spanje. De appartementen beschikken over zeezicht en/of uitzicht op de golfbaan.

De participanten in Maatschap €-stone Sea Flower Miraflores vormen een besloten Nederlandse maatschap naar burgerlijk recht. De Maatschap houdt alle aandelen in E-stone Sea Flower Miraflores BV, die op haar beurt 90% van de aandelen houdt in Sea Flower Miraflores S.A. De locale partner, European Property Development Group, houdt via Torrequebrada Development Holding B.V. 10% van de aandelen in Sea Flower Miraflores S.A.

De totale investering (inclusief werkkapitaal) van de Maatschap bedraagt € 3.720.000,-. De Maatschap geeft, voor het benodigd eigen vermogen, 248 participaties uit van € 15.000,- (exclusief 3% emissiekosten).   

Na het verkrijgen van de bouwvergunning zal worden aangevangen met de bouw van de appartementen en de parkeergarage. Dit zal vermoedelijk in juli 2001 het geval zijn. De gefaseerde bouw neemt circa 3 jaar in beslag. Tegelijkertijd zal met de verkoop van de appartementen worden begonnen.

In vergelijking tot het aanbod van de directe concurrentie onderscheidt Sea Flower Miraflores zich door een grote variatie in aanbod. Op vergelijkbare locaties is er geen aanbod van twee- en driekamerappartementen van deze hoogwaardige kwaliteit.

Gezien de groeiende vraag zullen de te realiseren verkoopprijzen van de appartementen aanzienlijk hoger liggen dan de gecalculeerde stichtingskosten.

Het geprognosticeerde gemiddelde rendement vóór belastingen over het gemiddeld uitstaand eigen vermogen bedraagt volgens de meerjarenbegroting 33,1% op jaarbasis. Het geprognosticeerde rendement na belastingen bedraagt ruim 22% per jaar.
Prognoses

  • Fondsvermogen

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.