Maatschap $-states Alta Renaissance

Dit is fonds is afgerond. Op de hoogte blijven van nieuwe beleggingskansen?

Meld u aan en ontvang als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroductiesGlobal State Investments B.V. introduceert, in samenwerking met Wood Partners, een investering in een renovatie- en nieuwbouwproject van 230 luxe huurappartementen gelegen in downtown Fort Worth.

Het project bestaat uit de renovatie van het voormalige kantoorpand ‘Texas & Pacific Railway Building’, een monumentaal pand uit 1931, en de nieuwbouw van een appartementsgebouw van vier verdiepingen met parkeergelegenheid.

Het grondoppervlak van het project bedraagt circa 3,5 acres. Het perceel is uitermate gunstig gelegen bij de kruising van Lancaster Avenue en Throckmorton Street in downtown Fort Worth en naast het onlangs gerenoveerde Convention Center. Ook de Water Gardens, Downtown Public Square, Fort Worth Public Market en de binnenkort aan te leggen light-rail trolleylijn liggen op loopafstand.

De lokale partner voor het project is Wood Partners met wie Global State Investments vanaf 1999 de projecten “Legacy Square”, “Legacy Manor”, “The Dakota” en recent “Alta Carrollton” en “Alta Brook” heeft geïnitieerd.
 Wood Partners houdt zich sinds 1998 met name bezig met de ontwikkeling en de renovatie/nieuwbouw van (huur)appartementen in onder meer Georgia (Atlanta), Florida, North Carolina en Texas. In vijf jaar tijd is Wood partners uitgegroeid tot een grote en gerenommeerde projectontwikkelaar. De Amerikaanse partner draagt 5% van het eigen vermogen bij door middel van een uitgestelde ontwikkelingsvergoeding. 
Gerealiseerd

 • Gerealiseerd totaalrendement
  -2,5% per jaar
 • Gerealiseerde looptijd
  7 jaar
 • Partner
  Global State Investments BV
 • Minimale deelname
  € 25.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 5.325.000,-
 • Hypotheek
  € 0,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.