Gelderstede Vastgoedfonds

Voltekend. Deelname in dit fonds is niet meer mogelijk

Meld u aan om als eerste de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties te ontvangen.

Eten en drinken zijn primaire levensbehoeften. Wijkwinkelcentra en supermarkten hebben dan ook een spilfunctie in dorpen, wijken en steden.

Gelderstede Vastgoedfonds zal beleggen in een wijkwinkelcentrum met onder meer twee supermarkten, beide met 10-jarige huurovereenkomsten, alsmede in het vastgoed van een supermarkt en twee winkels in een stadscentrum.

De eerste belegging betreft een in 2012 nieuw gebouwd wijkwinkelcentrum in Emmen met een Jumbo-supermarkt, een Lidl-supermarkt en diverse winkels zoals een Big Bazar, Kruidvat, Mitra en Readshop. Daarnaast zal het fonds beleggen in een centrumlocatie in Geldrop met een Albert Heijn-supermarkt en twee kleine winkels. 80% van de huuropbrengst van Gelderstede Vastgoedfonds wordt opgebracht door landelijke ketens.

Gelderstede Vastgoedfonds is het 17e supermarktgerelateerde vastgoedfonds dat Sectie5 Investments, in samenwerking met Reyersen van Buuren, introduceert. Met de lopende supermarktfondsen worden uitstekende exploitatierendementen behaald.

Prognoses

 • Prognose totaalrendement
  10,1% per jaar
 • Uitkering
  Per kwartaal
 • Verwachte looptijd
  5-10 jaar
 • Partner
  Sectie5 Investments NV
 • Minimale deelname
  € 10.000,-
 • Fondsvermogen
 • Beleggerskapitaal
  € 8.300.000,-
 • Hypotheek
  € 11.350.000,-

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. De prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Neem vrijblijvend contact met ons op
Wij vertellen u graag meer

+31 (0)20 643 83 81 info@reyersen.nl

Hoe kunt u deelnemen aan een vastgoedfonds?

STAPPEN

1. Aanmelden bij Reyersen
Wanneer u zich aanmeldt bij Reyersen van Buuren dan kunt u aangeven of u informatie per post en/of per e-mail wenst te ontvangen.

2. Aankondiging
Nadat u zich heeft aangemeld, ontvangt u geheel vrijblijvend de aankondigingen van nieuwe fondsintroducties.

3. Beleggingsbrochure
Als een vastgoedfonds u aanspreekt kunt u de bijbehorende beleggingsbrochure kosteloos en vrijblijvend bij ons aanvragen.

4. Prospectus
Voor ieder vastgoedfonds wordt een gedetailleerd prospectus beschikbaar gesteld en gepubliceerd.

5. Deelname aan belegging
Wanneer u overtuigd bent van de kwaliteit van een vastgoedbelegging, dan kunt u deelnemen door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen.