ONZE PARTNERS

Reyersen van Buuren streeft ernaar om alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van vastgoedbeleggingen onder controle te hebben. Wij werken dan ook samen met diverse gerenommeerde partners om de kwaliteit van onze selectie op het hoogst mogelijke niveau te kunnen houden. Benieuwd met wie wij samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze partners.

Quares REIM Retail

Quares Retail Fund wordt bestuurd door haar zaakvoerder, de naamloze vennootschap Quares REIM Retail. Deze vennootschap is onderdeel van Quares Real Estate Services. De Quares-groep werd opgericht in maart 2006 en heeft als voornaamste activiteit het begeleiden van vastgoedinvesteerders in de meest brede zin van het woord.

Quares helpt investeerders met het opzetten van een beleggingsstrategie en met de implementatie ervan. Quares zoekt geschikte beleggingsobjecten, voert onderhandelingen met verkopers, coördineert de due diligence en structureert de aankoop op fiscaal en financieel vlak. Tenslotte zorgt Quares voor het volledige beheer van de panden zoals administratief en technisch management, verhuurcoördinatie en facility management.
Quares heeft kantoren in Antwerpen, Mechelen, Maastricht en Amsterdam.

Quares Retail Fund heeft de noodzakelijke knowhow “in huis” beschikbaar en heeft aldus een ruime ervaring en netwerk om de portefeuille binnen de gestelde termijnen samen te stellen. De zaakvoerder Quares REIM heeft via talrijke contacten in en een gedegen kennis van de vastgoedsector voldoende mogelijkheden om dergelijke opportuniteiten te vinden.

De directie van Quares REIM bestaat uit Anneleen Desmyter, Freddy Hoorens en Herman Du Bois.

Anneleen Desmyter (°1976) behaalde een Master-diploma Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven), een MBA aan de UCL en een Master of Real Estate (UAMS). Ze was diverse jaren actief als projectontwikkelaar in bedrijfsvastgoed voor de firma Eurinpro NV, één van de grootste ontwikkelaars van kantorenparken in België en logistieke panden in Europa. In 2004 richtte zij CC Company NV op, het huidige Quares Residential NV.

Freddy Hoorens (°1963) bekleedde diverse directiefuncties in de leisure sector, alvorens in de vastgoedwereld te stappen. Hij was verschillende jaren commercieel directeur bij Industriebouw Verelst. In 1999 richtte hij de beheerfirma SPM (Specialist in Park Management) op voor Eurinpro dat onder andere het beheer verzorgde van de vastgoedbevak SIREF. In 2002 nam hij SPM over, thans Quares Property & Facility Management NV.

Herman Du Bois (°1964) behaalde een Masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen (KU Leuven), een opleiding Postgraduaat in Vastgoedkunde (KU Leuven) en heeft een RICS-erkenning. Hij begon zijn carrière bij PwC als revisor. Hij werkte voor diverse Zweedse vastgoedfondsen, alvorens hij de firma APM NV (één van de grootste onafhankelijke beheerders van kantoorgebouwen in België en Luxemburg) oprichtte in 1997, die hij in 2002 verkocht heeft aan de Atisreal Group die in 2004 op haar beurt werd overgenomen door BNP Paribas. Hij was er tot medio 2005 actief als bestuurder om begin 2006 de Quares-groep mee op te richten. Herman Du Bois is lector aan de Artesis Hogeschool te Antwerpen.

Als vaste vertegenwoordiger van de zaakvoerder werd de heer Herman Du Bois aangesteld.

Quares Property & Facility Management NV treedt op als vastgoedbeheerder van de gebouwen.

Quares Property & Facility Management is momenteel de grootste onafhankelijke beheerder in België en marktleider qua beheer van logistieke panden.