Onze partners

Reyersen van Buuren streeft ernaar om alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van vastgoedbeleggingen onder controle te hebben. Wij werken dan ook samen met diverse gerenommeerde partners om de kwaliteit van onze selectie op het hoogst mogelijke niveau te kunnen houden. Benieuwd met wie wij samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze partners.

Partners in vastgoedbeleggingen

APF International BV

APF International is een vastgoedbelegger met ervaring en beheert momenteel circa 15 private vastgoedfondsen en 3 institutionele vastgoedfondsen in Europa met een totale waarde van circa € 500 miljoen. De afgelopen jaren zijn met succes vastgoedfondsen geïnitieerd en in de markt gezet, waarvan een aantal inmiddels succesvol zijn afgerond. Hieraan danken we het vertrouwen van de groeiende kring particuliere en institutionele beleggers, die in de fondsen van APF participeren.

Black Box Real Estate B.V.

Black Box Real Estate B.V. is onderdeel van de Black Box-organisatie die is ontstaan uit de ontwikkeling van de Heineken Music Hall. De organisatie is in 2003 opgericht door professionals met ruime ervaring in de entertainmentindustrie, alsmede ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling en -financiering.

Holland Immo Group

Holland Immo Group (HIG) initieert besloten vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. HIG is in 2001 opgericht en heeft inmiddels ruime ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen. HIG en Adviesgroep Reyersen van Buuren zijn medio 2012 een samenwerking aangegaan voor de plaatsing van beleggingsfondsen in parkeervastgoed.

Quares REIM Retail

Quares Retail Fund wordt bestuurd door haar zaakvoerder, de naamloze vennootschap Quares REIM Retail. Deze vennootschap is onderdeel van Quares Real Estate Services. De Quares-groep werd opgericht in maart 2006 en heeft als voornaamste activiteit het begeleiden van vastgoedinvesteerders in de meest brede zin van het woord.

Sectie5 Investments NV

Sectie5 Investments NV structureert hoog renderende vastgoedbeleggingsfondsen, met name in winkels, met een gematigd risicoprofiel voor particuliere beleggers. Direct contact en maatwerk spelen een belangrijke rol. Sectie5 selecteert kwaliteitsgebouwen op goede locaties, met solvabele huurders en een lange gemiddelde duur van de huurovereenkomsten.