Onze partners

Reyersen van Buuren streeft ernaar om alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van vastgoedbeleggingen onder controle te hebben. Wij werken dan ook samen met diverse gerenommeerde partners om de kwaliteit van onze selectie op het hoogst mogelijke niveau te kunnen houden. Benieuwd met wie wij samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze partners.

Partners in vastgoedbeleggingen

APF International BV

APF International heeft sinds 2008 in samenwerking met Reyersen van Buuren Vastgoedbeleggingen meer dan 20 vastgoedfondsen voor particuliere beleggers geïntroduceerd, doorgaans in beperkte kring, met beleggingen in kantoren en bijzondere objecten zoals de Kauwgomballenfabriek te Amsterdam en de Fenixloodsen te Rotterdam.

Black Box Real Estate B.V.

Black Box Real Estate B.V. is onderdeel van de Black Box-organisatie die is ontstaan uit de ontwikkeling van de Heineken Music Hall. De organisatie is in 2003 opgericht door professionals met ruime ervaring in de entertainmentindustrie, alsmede ervaring op het gebied van vastgoedontwikkeling en -financiering.

Holland Immo Group

Holland Immo Group (HIG) initieert besloten vastgoedfondsen voor particuliere beleggers. HIG is in 2001 opgericht en heeft vanaf dat moment ruime ervaring op het gebied van vastgoedbeleggingen opgebouwd. HIG en Reyersen van Buuren Vastgoedbeleggingen zijn in de periode vanaf 2012 tot medio 2019 een samenwerking aangegaan om beleggingsfondsen in parkeervastgoed toegankelijk te maken voor particuliere beleggers.

Quares REIM Retail

In de periode van 2008 tot en met 2011 heeft het Belgische Quares REIM Retail in samenwerking met Reyersen van Buuren haar Belgische winkelvastgoedfonds Quares Retail Fund opengesteld voor Nederlandse particuliere beleggers.

Sectie5 Investments NV

Sectie5 Investments NV heeft in samenwerking met Reyersen van Buuren sinds 2009 negentien supermarkt(gerelateerde) vastgoedbeleggingsfondsen geïntroduceerd. Door haar goede trackrecord en uitgebreide netwerk is Sectie5 in staat goedlopende supermarktlocaties te verwerven.