Onze partners

Reyersen van Buuren streeft ernaar om alle factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van vastgoedbeleggingen onder controle te hebben. Wij werken dan ook samen met diverse gerenommeerde partners om de kwaliteit van onze selectie op het hoogst mogelijke niveau te kunnen houden. Benieuwd met wie wij samenwerken? Wij vertellen u graag meer over onze partners.

APF International BV

APF International is een vastgoedbelegger met ervaring en beheert momenteel circa 15 private vastgoedfondsen en 3 institutionele vastgoedfondsen in Europa met een totale waarde van circa € 500 miljoen. De afgelopen jaren zijn met succes vastgoedfondsen geïnitieerd en in de markt gezet, waarvan een aantal inmiddels succesvol zijn afgerond. Hieraan danken we het vertrouwen van de groeiende kring particuliere en institutionele beleggers, die in de fondsen van APF participeren.

De beleggers erkennen de jarenlange internationale ervaring van de initiatiefnemers van APF, met hun lange staat van dienst bij vooraanstaande marktpartijen. En herkennen de vooruitstrevende visie en betrokkenheid. Zo is APF International geworden wat het nu is: een toegewijd fondsenbeheerder en proactief investment manager.

Built on experience, building on vision. Het typeert de wijze waarop APF International wordt geleid door drie directieleden met een lange staat van dienst op het gebied van de aan- en verkoop en het beheer van vastgoed en de structurering van vastgoedfondsen. Het is een unieke mix van jarenlange ervaring, gedrevenheid en jeugdig enthousiasme die kenmerkend is voor het team van APF International.

Jan Th. Ladenius (midden, 1944) stond aan de basis van de vastgoedmaatschappen van AKRON Nederland

Martijn J.G. Windels (rechts, 1978) is na zijn studie op de afdeling consultancy en research bij Boer Hartog Hooft begonnen en heeft daarna zijn carrière vervolgd bij CB Richard Ellis.

Mr. Wiggert A.C. Karreman (links, 1976) werkte als fiscaal jurist bij Arthur Andersen en haar rechtsopvolger in Nederland, Deloitte Belastingadviseurs B.V., met als belangrijkste specialisatie het structureren van (internationale) vastgoedfondsen.